Multidisciplinary approaches to food and foodways in the medieval Eastern Mediterranean
Mentés helye:
Közreműködő(k): | |
---|---|
Formátum: | könyv |
Nyelv: | angol francia |
Megjelenés: |
Lyon : MOM éditions,
2020
|
Sorozat: | Archéologie(s), ISSN 2724-8933 ; 4. |
Tárgyszavak: | |
Címkék: |
Új címke
A tételhez itt fűzhet saját címkét!
|
LEADER | nam a22 c 4500 | ||
---|---|---|---|
001 | 001044032 | ||
005 | 20211013095336.0 | ||
008 | 211013s2020 fr a rb 000 0 eng d | ||
020 | |a 978-2-35668-070-9 | ||
040 | |a ELTE |b hun | ||
041 | 0 | |a eng |a fre | |
245 | 0 | 0 | |a Multidisciplinary approaches to food and foodways in the medieval Eastern Mediterranean |c edited by Sylvie Yona Waksman |
260 | |a Lyon |b MOM éditions |c 2020 | ||
300 | |a 505 p. |b ill. |c 30 cm | ||
490 | 1 | |a Archéologie(s) |x 2724-8933 |v 4. | |
504 | |a Bibliogr.: a lábjegyzetekben és a tanulmányok végén. | ||
598 | |a könyv | ||
650 | 0 | 4 | |a étel |x társadalmi szempont |
650 | 0 | 4 | |a táplálkozás |x történet |
650 | 0 | 4 | |a étkezési szokások |x történet |
653 | |a tanulmányok | ||
700 | 1 | |a Waksman, Sylvie Yona |e szerk. | |
830 | 0 | |a Archéologie(s) | |
850 | |a B2 |