Multidisciplinary approaches to food and foodways in the medieval Eastern Mediterranean

Mentés helye:
Bibliográfiai részletek
Közreműködő(k):
Formátum: könyv
Nyelv:angol
francia
Megjelenés: Lyon : MOM éditions, 2020
Sorozat:Archéologie(s), ISSN 2724-8933 ; 4.
Tárgyszavak:
Címkék: Új címke
A tételhez itt fűzhet saját címkét!
LEADER nam a22 c 4500
001 001044032
005 20211013095336.0
008 211013s2020 fr a rb 000 0 eng d
020 |a 978-2-35668-070-9 
040 |a ELTE  |b hun 
041 0 |a eng  |a fre 
245 0 0 |a Multidisciplinary approaches to food and foodways in the medieval Eastern Mediterranean  |c edited by Sylvie Yona Waksman 
260 |a Lyon  |b MOM éditions  |c 2020 
300 |a 505 p.  |b ill.  |c 30 cm 
490 1 |a Archéologie(s)  |x 2724-8933  |v 4. 
504 |a Bibliogr.: a lábjegyzetekben és a tanulmányok végén. 
598 |a könyv 
650 0 4 |a étel  |x társadalmi szempont 
650 0 4 |a táplálkozás  |x történet 
650 0 4 |a étkezési szokások  |x történet 
653 |a tanulmányok 
700 1 |a Waksman, Sylvie Yona  |e szerk. 
830 0 |a Archéologie(s) 
850 |a B2