Fehérjék hőstabilitását meghatározó tényezők vizsgálata : Doktori értekezés

Jogi megjegyzés: A kéziratos disszertációk csak a szerzői jogok maradéktalan tiszteletben tartásával használhatók, másolat kizárólag a szerző vagy jogutódja írásos engedélyével készíttethető.

Mentés helye:
Bibliográfiai részletek
Szerző:
Közreműködő(k):
Formátum: disszertáció
Nyelv:magyar
Megjelenés: 2000
Tárgyszavak:
Címkék: Új címke
A tételhez itt fűzhet saját címkét!
id opac-EUL01-000115656
institution B2
L_200
EUL01
spelling Magyar Csaba fizikus)
Fehérjék hőstabilitását meghatározó tényezők vizsgálata Doktori <Ph.D.> értekezés készítette Magyar Csaba ; témavezető Závodszky Péter
2000
61 fol. részben színes ill. 30 cm + mell. (10 p.)
A melléklet az értekezés téziseit tartalmazza.
PhD értekezés ; Eötvös Lóránd Tudományegyetem (Budapest) , 2000.
Összefoglaló magyar nyelven.
A kéziratos disszertációk csak a szerzői jogok maradéktalan tiszteletben tartásával használhatók, másolat kizárólag a szerző vagy jogutódja írásos engedélyével készíttethető.
doktori disszertáció
enzimológia fehérjék EUL10000184244 Y
Závodszky Péter 1939- EUL10000184245 Y
EUL01
language Hungarian
format Dissertation
author Magyar Csaba (fizikus))
spellingShingle Magyar Csaba (fizikus))
Fehérjék hőstabilitását meghatározó tényezők vizsgálata : Doktori <Ph.D.> értekezés
enzimológia -- fehérjék
doktori disszertáció
author_facet Magyar Csaba (fizikus))
Závodszky Péter (1939-)
author2 Závodszky Péter (1939-)
author_sort Magyar Csaba fizikus)
title Fehérjék hőstabilitását meghatározó tényezők vizsgálata : Doktori <Ph.D.> értekezés
title_sub Doktori <Ph.D.> értekezés
title_short Fehérjék hőstabilitását meghatározó tényezők vizsgálata
title_full Fehérjék hőstabilitását meghatározó tényezők vizsgálata Doktori <Ph.D.> értekezés készítette Magyar Csaba ; témavezető Závodszky Péter
title_fullStr Fehérjék hőstabilitását meghatározó tényezők vizsgálata Doktori <Ph.D.> értekezés készítette Magyar Csaba ; témavezető Závodszky Péter
title_full_unstemmed Fehérjék hőstabilitását meghatározó tényezők vizsgálata Doktori <Ph.D.> értekezés készítette Magyar Csaba ; témavezető Závodszky Péter
title_auth Fehérjék hőstabilitását meghatározó tényezők vizsgálata Doktori <Ph.D.> értekezés
title_sort feherjek hostabilitasat meghatarozo tenyezok vizsgalata doktori ph d ertekezes
publishDate 2000
publishDateSort 2000
physical 61 fol. : részben színes ill. ; 30 cm + mell. (10 p.)
callnumber-raw Kd8544
Dokt/186
callnumber-search Kd8544
Dokt/186
topic enzimológia -- fehérjék
doktori disszertáció
topic_facet enzimológia -- fehérjék
doktori disszertáció
enzimológia
fehérjék
illustrated Illustrated
first_indexed 2023-03-28T11:52:14Z
last_indexed 2023-07-31T02:03:47Z
recordtype opac
description Legal_Note:A kéziratos disszertációk csak a szerzői jogok maradéktalan tiszteletben tartásával használhatók, másolat kizárólag a szerző vagy jogutódja írásos engedélyével készíttethető.
_version_ 1772892273983356928
score 13,371208
generalnotes PhD értekezés ; Eötvös Lóránd Tudományegyetem (Budapest) , 2000.
Összefoglaló magyar nyelven.