Fehérjék hőstabilitását meghatározó tényezők vizsgálata : Doktori értekezés
Jogi megjegyzés: A kéziratos disszertációk csak a szerzői jogok maradéktalan tiszteletben tartásával használhatók, másolat kizárólag a szerző vagy jogutódja írásos engedélyével készíttethető.
Mentés helye:
Szerző: | |
---|---|
Közreműködő(k): | |
Formátum: | disszertáció |
Nyelv: | magyar |
Megjelenés: |
2000
|
Tárgyszavak: | |
Címkék: |
Új címke
A tételhez itt fűzhet saját címkét!
|
id |
opac-EUL01-000115656 |
---|---|
institution |
B2 L_200 EUL01 |
spelling |
Magyar Csaba fizikus) Fehérjék hőstabilitását meghatározó tényezők vizsgálata Doktori <Ph.D.> értekezés készítette Magyar Csaba ; témavezető Závodszky Péter 2000 61 fol. részben színes ill. 30 cm + mell. (10 p.) A melléklet az értekezés téziseit tartalmazza. PhD értekezés ; Eötvös Lóránd Tudományegyetem (Budapest) , 2000. Összefoglaló magyar nyelven. A kéziratos disszertációk csak a szerzői jogok maradéktalan tiszteletben tartásával használhatók, másolat kizárólag a szerző vagy jogutódja írásos engedélyével készíttethető. doktori disszertáció enzimológia fehérjék EUL10000184244 Y Závodszky Péter 1939- EUL10000184245 Y EUL01 |
language |
Hungarian |
format |
Dissertation |
author |
Magyar Csaba (fizikus)) |
spellingShingle |
Magyar Csaba (fizikus)) Fehérjék hőstabilitását meghatározó tényezők vizsgálata : Doktori <Ph.D.> értekezés enzimológia -- fehérjék doktori disszertáció |
author_facet |
Magyar Csaba (fizikus)) Závodszky Péter (1939-) |
author2 |
Závodszky Péter (1939-) |
author_sort |
Magyar Csaba fizikus) |
title |
Fehérjék hőstabilitását meghatározó tényezők vizsgálata : Doktori <Ph.D.> értekezés |
title_sub |
Doktori <Ph.D.> értekezés |
title_short |
Fehérjék hőstabilitását meghatározó tényezők vizsgálata |
title_full |
Fehérjék hőstabilitását meghatározó tényezők vizsgálata Doktori <Ph.D.> értekezés készítette Magyar Csaba ; témavezető Závodszky Péter |
title_fullStr |
Fehérjék hőstabilitását meghatározó tényezők vizsgálata Doktori <Ph.D.> értekezés készítette Magyar Csaba ; témavezető Závodszky Péter |
title_full_unstemmed |
Fehérjék hőstabilitását meghatározó tényezők vizsgálata Doktori <Ph.D.> értekezés készítette Magyar Csaba ; témavezető Závodszky Péter |
title_auth |
Fehérjék hőstabilitását meghatározó tényezők vizsgálata Doktori <Ph.D.> értekezés |
title_sort |
feherjek hostabilitasat meghatarozo tenyezok vizsgalata doktori ph d ertekezes |
publishDate |
2000 |
publishDateSort |
2000 |
physical |
61 fol. : részben színes ill. ; 30 cm + mell. (10 p.) |
callnumber-raw |
Kd8544 Dokt/186 |
callnumber-search |
Kd8544 Dokt/186 |
topic |
enzimológia -- fehérjék doktori disszertáció |
topic_facet |
enzimológia -- fehérjék doktori disszertáció enzimológia fehérjék |
illustrated |
Illustrated |
first_indexed |
2023-03-28T11:52:14Z |
last_indexed |
2023-07-31T02:03:47Z |
recordtype |
opac |
description |
Legal_Note:A kéziratos disszertációk csak a szerzői jogok maradéktalan tiszteletben tartásával használhatók, másolat kizárólag a szerző vagy jogutódja írásos engedélyével készíttethető. |
_version_ |
1772892273983356928 |
score |
13,371208 |
generalnotes |
PhD értekezés ; Eötvös Lóránd Tudományegyetem (Budapest) , 2000. Összefoglaló magyar nyelven. |