Fehérjék hőstabilitását meghatározó tényezők vizsgálata : Doktori értekezés

Jogi megjegyzés: A kéziratos disszertációk csak a szerzői jogok maradéktalan tiszteletben tartásával használhatók, másolat kizárólag a szerző vagy jogutódja írásos engedélyével készíttethető.

Mentés helye:
Bibliográfiai részletek
Szerző:
Közreműködő(k):
Formátum: disszertáció
Nyelv:magyar
Megjelenés: 2000
Tárgyszavak:
Címkék: Új címke
A tételhez itt fűzhet saját címkét!
LEADER ctm a22003011c 4500
001 000115656
005 20100308171500.0
008 010222s2000 hu a frm 000 0 hun d
035 |a 115656 
040 |a ELTE  |b hun 
041 0 |a hun  |b hun 
100 0 |a Magyar Csaba  |c fizikus) 
245 1 0 |a Fehérjék hőstabilitását meghatározó tényezők vizsgálata  |b Doktori <Ph.D.> értekezés  |c készítette Magyar Csaba ; témavezető Závodszky Péter 
260 |c 2000 
300 |a 61 fol.  |b részben színes ill.  |c 30 cm  |e + mell. (10 p.) 
501 |a A melléklet az értekezés téziseit tartalmazza. 
502 |a PhD értekezés ; Eötvös Lóránd Tudományegyetem (Budapest) , 2000. 
546 |a Összefoglaló magyar nyelven. 
540 |a A kéziratos disszertációk csak a szerzői jogok maradéktalan tiszteletben tartásával használhatók, másolat kizárólag a szerző vagy jogutódja írásos engedélyével készíttethető. 
598 |a doktori disszertáció 
650 0 4 |a enzimológia  |x fehérjék 
653 |a doktori disszertáció 
700 1 |a Závodszky Péter  |d 1939- 
850 |a B2 
949 |b Rd14452  |k R  |l B2  |s f  |t R  |x Kd 8544 
949 |b 10024000010942  |c 4736/Fiz/2010  |k TFIZKO  |l B2_200  |s f  |t TTKNK  |x Dokt/186 
925 |a Feltöltve