Aromás és heteroaromás vegyületek funkcionalizálása rézkatalizált átalakításban és hipervalens jodóniumsók segítségével
Legal Note: A kéziratos disszertációk csak a szerzői jogok maradéktalan tiszteletben tartásával használhatók, másolat kizárólag a szerző vagy jogutódja írásos engedélyével készíttethető.
Saved in:
Main Author: | |
---|---|
Other Authors: | |
Format: | dissertation |
Language: | Hungarian English |
Published: |
2016
|
Subjects: | |
Online Access: | http://hdl.handle.net/10831/33702 http://dx.doi.org/10.15476/ELTE.2016.013 http://www.doktori.hu/index.php?menuid=193&lang=HU&vid=16386 |
Tags: |
Add Tag
Be the first to tag this record!
|
Internet
http://hdl.handle.net/10831/33702http://dx.doi.org/10.15476/ELTE.2016.013
http://www.doktori.hu/index.php?menuid=193&lang=HU&vid=16386
University Library and Archive
Call Number: | Copy: | Collection: | Status: |
---|---|---|---|
Kd13514 | RD39802 | Olvasóterem_zárt | Nem kölcsönözhető |