A Bükk hegység idősebb barlangszintjének és a Sajó-völgy terasz szintjének biokronológiája

Legal Note: A kéziratos disszertációk csak a szerzői jogok maradéktalan tiszteletben tartásával használhatók, másolat kizárólag a szerző vagy jogutódja írásos engedélyével készíttethető.

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author:
Format: dissertation
Language:Hungarian
Published: 1990
Subjects:
Tags: Add Tag
Be the first to tag this record!
LEADER ntm a2200229 c 4500
001 000803076
005 20130402094818.0
008 070310s1990 hu frm 000 0 hun d
040 |a ELTE  |b hun 
041 0 |a hun 
100 1 |a Hír János  |d 1956- 
245 1 2 |a A Bükk hegység idősebb barlangszintjének és a Sajó-völgy terasz szintjének biokronológiája  |c [készítette] Hír János 
260 |c 1990 
300 |a [1], 127, [69] fol.  |c 30 cm 
502 |a Kandidátusi értekezés, Magyar Tudományos Akadémia (Budapest), 1991 
540 |a A kéziratos disszertációk csak a szerzői jogok maradéktalan tiszteletben tartásával használhatók, másolat kizárólag a szerző vagy jogutódja írásos engedélyével készíttethető. 
598 |a doktori disszertáció 
650 0 4 |a paleontológia  |z Bükk hegység  |x doktori disszertáció 
650 0 4 |a paleontológia  |z Sajó völgy  |x doktori disszertáció 
651 4 |a Bükk hegység 
651 4 |a Sajó-völgy 
653 |a doktori disszertáció 
850 |a B2 
925 |a Feltöltve