Magyarország a török hódítás korában

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author:
Format: Book
Language:Hungarian
Published: Pest : Heckenast, 1864
Subjects:
Tags: Add Tag
Be the first to tag this record!
LEADER cam 2200229 c 4500
001 000516583
005 20100316160300.0
008 100316s1864 hu f 00010 hun d
035 |a 516583 
040 |a ELTE  |b hun 
041 0 |a hun 
100 1 |a Salamon Ferenc  |d 1825-1892 
245 1 0 |a Magyarország a török hódítás korában  |c Salamon Ferencz 
260 |a Pest  |b Heckenast  |c 1864 
300 |a XVI, 431 p.  |c 21 cm 
598 |a könyv 
650 0 4 |a török uralom  |z Magyarország  |y 15-17. sz. 
775 0 |a Salamon Ferenc  |b 2., jav. kiad.  |d Pest : Franklin, 1886  |e hun  |f hu  |k (Franklin-könyvtár)  |t Magyarország a török hódítás korában /  |w 193466 
850 |a B2 
949 |b 10020000017974  |c FR 10148  |k TFRKO  |l B2_200  |s f  |t TTKNK  |x 10148 (FR)