Az ételkészítés technológiája 1. : Elmélet

Mentés helye:
Bibliográfiai részletek
Szerző:
Közreműködő(k):
Formátum: könyv
Nyelv:magyar
Megjelenés: Budapest : Közgazd. és Jogi Kvk., 1983
Kiadás:5., részben átd. kiad.
Tárgyszavak:
Címkék: Új címke
A tételhez itt fűzhet saját címkét!

TÓK Könyvtár

Holdings details from TÓK Könyvtár
Jelzet: Leltári szám: Gyűjtemény: Státusz:
R/641 L 68 65829 (TÓK) Könyvek Egy hónapra
R/641 L 68 76042 (TÓK) Könyvek Egy hónapra
R/641 L 68 76043 (TÓK) Könyvek Egy hónapra
K/641 L 68 76044 (TÓK) Könyvek Két hétre
K/641 L 68 76045 (TÓK) Könyvek Két hétre
R/641 L 68 76046 (TÓK) Könyvek Egy hónapra