Niveau débutant. : [1/1.],

Saved in:
Bibliographic Details
Format: Book
Language:French
Published: 1990
Related Items:Common title: Grammaire 350 exercices :: opac-EUL01-000025387
Tags: Add Tag
Be the first to tag this record!
LEADER cad 2200205 cb4500
001 000262641
005 20060106110600.0
008 050606s1990 fr 000 0 fre d
020 |a 2010157338 
035 |a 262641 
040 |a ELTE  |b hun 
041 0 |a fre 
245 0 0 |n [1/1.],  |a Niveau débutant.  |p [Livre de l'éleve] 
260 |c cop. 1990 
300 |a 191 p. 
598 |a könyv 
773 0 |d Paris : Hachette, 1987-1991  |t Grammaire 350 exercices :  |w 25387  |k Exerçons-nous  |k Exerçons-nous  |a Bady, J.  |h 8 db ; 25 cm 
850 |a B2 
949 |b 1B291000002078  |c 9053  |k EFKK  |l B2_910  |s f  |t EFKK1 
949 |b 10091000002612  |c 4480  |k EFKK  |l B2_910  |s f  |t EFKK1  |x 8.1.2 
925 |a Feltöltve