Niveau débutant : [1.],

Saved in:
Bibliographic Details
Format: Book
Language:French
Published: 1996
Related Items:Common title: Grammaire 450 nouveaux exercices: opac-EUL01-000262101
Tags: Add Tag
Be the first to tag this record!
LEADER cad 2200253 cb4500
001 000262104
005 20060201142300.0
008 050531s1996 fr 001 0 fre d
020 |a 2090338334 
035 |a 262104 
040 |a ELTE  |b hun 
041 0 |a fre 
245 0 0 |n [1.],  |a Niveau débutant 
260 |c 1996 
300 |a 157 p +  |e Corrigés 
598 |a könyv 
773 0 |d [Paris] : Clé international, 1996-1998  |k Le nouvel Entraînez-vous  |k Le nouvel Entraînez-vous  |t Grammaire 450 nouveaux exercices  |w 262101  |a Siréjols, Évelyne  |h 3 db ; 28 cm 
850 |a B2 
949 |b 10091000001948  |c 8093  |k EFKK  |l B2_910  |s o  |t EFKK1  |x 8.1.2 
949 |b 10091000002211  |c 8097  |k EFKK  |l B2_910  |s i  |t EFKK1  |x 8.1.2 
949 |b 10091000001949  |c 9248  |k EFKK  |l B2_910  |s i  |t EFKK1  |x 8.1.2 
949 |b 10091000001950  |c 9249  |k EFKK  |l B2_910  |s o  |t EFKK1  |x 8.1.2 
949 |b 10091000001951  |c 9251  |k EFKK  |l B2_910  |s i  |t EFKK1  |x 8.1.2 
949 |b 10091000001969  |c 10452  |k EFKK  |l B2_910  |s i  |t EFKK1  |x 8.1.2 
925 |a Feltöltve