Módszerfejlesztési és származékképzési vizsgálatok aminosavak HPLC elválasztásához: Eljárás almák szabad aminosavtartalmának mérésére

Jogi megjegyzés: A kéziratos disszertációk csak a szerzői jogok maradéktalan tiszteletben tartásával használhatók, másolat kizárólag a szerző vagy jogutódja írásos engedélyével készíttethető.

Mentés helye:
Bibliográfiai részletek
Szerző:
Közreműködő(k):
Formátum: disszertáció
Nyelv:magyar
Megjelenés: 2002
Tárgyszavak:
Címkék: Új címke
A tételhez itt fűzhet saját címkét!

Egyetemi Könyvtár és Levéltár

Holdings details from Egyetemi Könyvtár és Levéltár
Jelzet: Leltári szám: Gyűjtemény: Státusz:
Kd9522 RD15520 Kézirattár Nem kölcsönözhető  Előjegyzés, kikérés

TTK Kari Könyvtár

Holdings details from TTK Kari Könyvtár
Jelzet: Leltári szám: Gyűjtemény: Státusz:
D-Zs 85 lszn (TTK) Kémiai szakgyűjt. Nem kölcsönözhető