Módszerfejlesztési és származékképzési vizsgálatok aminosavak HPLC elválasztásához: Eljárás almák szabad aminosavtartalmának mérésére
Jogi megjegyzés: A kéziratos disszertációk csak a szerzői jogok maradéktalan tiszteletben tartásával használhatók, másolat kizárólag a szerző vagy jogutódja írásos engedélyével készíttethető.
Mentés helye:
Szerző: | |
---|---|
Közreműködő(k): | |
Formátum: | disszertáció |
Nyelv: | magyar |
Megjelenés: |
2002
|
Tárgyszavak: | |
Címkék: |
Új címke
A tételhez itt fűzhet saját címkét!
|
Egyetemi Könyvtár és Levéltár
Jelzet: | Leltári szám: | Gyűjtemény: | Státusz: |
---|---|---|---|
Kd9522 | RD15520 | Kézirattár | Nem kölcsönözhető Előjegyzés, kikérés |
TTK Kari Könyvtár
Jelzet: | Leltári szám: | Gyűjtemény: | Státusz: |
---|---|---|---|
D-Zs 85 | lszn | (TTK) Kémiai szakgyűjt. | Nem kölcsönözhető |