1
Szerző: Straub F. Brunó (1914-1996)
Megjelenés: 1949
Tárgyszavak:
“...biokémia -- oszk...”Megjelenés: 1949
Ugrás a forráshoz
könyv
2
Szerző: Straub F. Brunó (1914-1996)
Megjelenés: 1949
Tárgyszavak:
“...biokémia -- oszk...”Megjelenés: 1949
Ugrás a forráshoz
könyv
3
Szerző: Gánti Tibor (1933-2009)
Megjelenés: 2006
Tárgyszavak:
“...biokémia -- oszk...”Megjelenés: 2006
Ugrás a forráshoz
könyv
4
Szerző: Gánti Tibor (1933-2009)
Megjelenés: 2006
Tárgyszavak:
“...biokémia -- oszk...”Megjelenés: 2006
Ugrás a forráshoz
könyv
5
6
7
8
Acta alimentaria : a quarterly of the Committee on Food Science of the Hungarian Academy of Sciences
Megjelenés: 1976
Tárgyszavak:
“...élelmiszer-biokémia -- oszk...”Ugrás a forráshoz
folyóirat
9
Acta alimentaria : a quarterly of the Committee on Food Science of the Hungarian Academy of Sciences
Megjelenés: 1976
Tárgyszavak:
“...élelmiszer-biokémia -- oszk...”Ugrás a forráshoz
folyóirat
10
11
12
Szerző: Marton János (1943-)
Megjelenés: 2017
Tárgyszavak:
“...biokémia -- oszk...”Megjelenés: 2017
Ugrás a forráshoz
könyv
13
Szerző: Marton János (1943-)
Megjelenés: 2017
Tárgyszavak:
“...biokémia -- oszk...”Megjelenés: 2017
Ugrás a forráshoz
könyv
14
15
16
17
Szerző: Remete Farkas László (1958-)
Megjelenés: 2019
Tárgyszavak:
“...élelmiszer-biokémia...”Megjelenés: 2019
Ugrás a forráshoz
tanulmány