1
Szerző: Loránd Arnold
Megjelenés: 2017
Ugrás a forráshozMegjelenés: 2017
Ugrás a forráshoz
ismeretterjesztő kiadvány
szakkönyv
2
3
4
Szerző: Fekete Krisztina, Makara Péter, Monspart Sarolta, Sallai Antalné, Bőcs Éva (szerk.), Fekete Krisztina (szerk.), Monspart Sarolta (szerk.), Pál Anna (szerk.)
Megjelenés: 2010
Ugrás a forráshozMegjelenés: 2010
ismeretterjesztő kiadvány
5
Szerző: Bőcs Éva, Csizmadia Péter, Endre László, Fekete Krisztina, Monspart Sarolta
Megjelenés: 2010
Ugrás a forráshozMegjelenés: 2010
ismeretterjesztő kiadvány
6
Szerző: Ágoston Helga, Bőcs Éva, Domonkos Andrea, Fekete Krisztina, Greiner Erika, Szórád Ildikó, Misz Irén Írisz (bev.)
Megjelenés: 2010
Ugrás a forráshozMegjelenés: 2010
ismeretterjesztő kiadvány
7
Szerző: Szenti Tibor (1939-)
Megjelenés: 2011
Ugrás a forráshozMegjelenés: 2011
Ugrás a forráshoz
ismeretterjesztő kiadvány
8
9
Szerző: Temesvári Gabriella
Megjelenés: 2011
Ugrás a forráshozMegjelenés: 2011
szakácskönyv
ismeretterjesztő kiadvány
10
11
Szerző: Müller, Jørgen Peter (1866-1938)
Megjelenés: 2012
Ugrás a forráshozMegjelenés: 2012
ismeretterjesztő kiadvány
12
Szerző: Temesvári Gabriella
Megjelenés: 2013
Ugrás a forráshozMegjelenés: 2013
szakácskönyv
ismeretterjesztő kiadvány
13
14
15
Szerző: Hajtman Ágnes, Markovics Vera, Pál János, Simon Gergely, Ujhelyi Kata, Vizi Orsolya
Megjelenés: 2015
Ugrás a forráshozMegjelenés: 2015
ismeretterjesztő kiadvány
16
17