Aromás és heteroaromás vegyületek funkcionalizálása hipervalens jódvegyületekkel

Jogi megjegyzés: A kéziratos disszertációk csak a szerzői jogok maradéktalan tiszteletben tartásával használhatók, másolat kizárólag a szerző vagy jogutódja írásos engedélyével készíttethető.

Mentés helye:
Bibliográfiai részletek
Szerző:
Közreműködő(k):
Formátum: disszertáció
Nyelv:magyar
Megjelenés: 2017
Tárgyszavak:
Online elérés:http://hdl.handle.net/10831/41920
http://dx.doi.org/10.15476/ELTE.2017.011
https://doktori.hu/index.php?menuid=193&lang=HU&vid=17598
Címkék: Új címke
A tételhez itt fűzhet saját címkét!
LEADER ntm a22 c 4500
001 000932917
005 20180209100520.0
008 180131s2017 hu a frm 000 0 hun d
040 |a ELTE  |b hun 
041 0 |a hun  |b eng 
100 1 |a Székely Anna  |d 1990- 
245 1 0 |a Aromás és heteroaromás vegyületek funkcionalizálása hipervalens jódvegyületekkel  |c [készítette] Székely Anna ; témavezető Novák Zoltán 
260 |c 2017 
300 |a 181, [1] fol.  |b ill.  |c 30 cm 
502 |a PhD értekezés, Eötvös Loránd Tudományegyetem (Budapest), 2017 
504 |a Bibliogr.: fol. 178-181. 
540 |a A kéziratos disszertációk csak a szerzői jogok maradéktalan tiszteletben tartásával használhatók, másolat kizárólag a szerző vagy jogutódja írásos engedélyével készíttethető. 
598 |a doktori disszertáció 
500 |a Olvasási képességet érintő fogyatékossággal élő személy számára (is) használható dokumentum. 
650 0 4 |a szerves kémia  |x szintézis  |x doktori disszertáció 
653 |a doktori disszertáció 
700 1 |a Novák Zoltán  |d 1974-  |e témavezető 
850 |a B2 
856 4 2 |y Online változat  |u http://hdl.handle.net/10831/41920 
856 |u http://dx.doi.org/10.15476/ELTE.2017.011  |y teljes dokumentum 
856 |u https://doktori.hu/index.php?menuid=193&lang=HU&vid=17598  |y doktori.hu