Analytische Methoden zur Untersuchung von Aminosäuren, Peptiden und Proteinen

Mentés helye:
Bibliográfiai részletek
Alternatív cím(ek):Aminosavak, peptidek, fehérjék
Szerző:
Közreműködő(k):
Különgyűjtemény:ADT
Formátum: könyv
Nyelv:magyar
Megjelenés: Budapest : Akad. Kiadó ; Frankfurt a. M. : Akad. Verl., 1968
Online elérés:https://www.szaktars.hu/akademiai/view/devenyi-tibor-analytische-methoden-zur-untersuchung-von-aminosauren-peptiden-und-proteinen-1968/
Címkék: Új címke
A tételhez itt fűzhet saját címkét!
Részletes adatok
Megjegyzés:Anhang: Gas-chromatographische Analyse von Aminosäurederivaten. Stand, Möglichkeiten und Grenzen / R. Kaiser, A. Prox
Fizikai leírás:application/pdf
X, 347 p., 1 t. 22 cm
Bibliográfia:Bibliogr. a fejezetek végén