Food : a very short introduction

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author:
Format: Book
Language:English
Published: New York : Oxford University Press, 2013
Series:Very short introductions
Subjects:
Tags: Add Tag
Be the first to tag this record!
LEADER nam a2200253 c 4500
001 000846192
005 20140703144955.0
008 070523s2013 xxuao b 001 0 eng d
020 |a 978-0-19-966108-4 
040 |a ELTE  |b hun 
041 0 |a eng 
100 1 |a Krebs, John 
245 1 0 |a Food  |b a very short introduction  |c John Krebs 
260 |a New York  |b Oxford University Press  |c 2013 
300 |a XIV, 130 p.  |b ill., fotók  |c 18 cm 
490 1 |a Very short introductions 
504 |a Bibliogr.: p. 113-122. 
598 |a könyv 
650 0 4 |a élelmiszer-ellátás  |x történet 
650 0 4 |a étkezési szokások  |x történet 
830 0 |a Very short introductions 
850 |a B2 
925 |a Feltöltve