Bonyolult rendszerek szerkezetének vizsgálata neutronszórással

Legal Note: A kéziratos disszertációk csak a szerzői jogok maradéktalan tiszteletben tartásával használhatók, másolat kizárólag a szerző vagy jogutódja írásos engedélyével készíttethető.

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author:
Format: dissertation
Language:Hungarian
Published: 1984
Subjects:
Tags: Add Tag
Be the first to tag this record!
LEADER ntm a2200229 c 4500
001 000792005
005 20121115155654.0
008 070310s1984 hu frm 000 0 hun d
040 |a ELTE  |b hun 
041 0 |a hun 
100 1 |a Faragó Béla 
245 1 0 |a Bonyolult rendszerek szerkezetének vizsgálata neutronszórással  |c [készítette] Faragó Béla 
260 |c 1984 
300 |a 102 fol.  |c 30 cm 
502 |a Egyetemi doktori disszertáció, Eötvös Loránd Tudományegyetem (Budapest), 1984 
540 |a A kéziratos disszertációk csak a szerzői jogok maradéktalan tiszteletben tartásával használhatók, másolat kizárólag a szerző vagy jogutódja írásos engedélyével készíttethető. 
598 |a doktori disszertáció 
650 0 4 |a anyagtudomány  |x neutronszórás  |x doktori disszertáció 
653 |a doktori disszertáció 
850 |a B2 
925 |a Feltöltve