Az α-bomlás elmélete és alkalmazásai

Legal Note: A kéziratos disszertációk csak a szerzői jogok maradéktalan tiszteletben tartásával használhatók, másolat kizárólag a szerző vagy jogutódja írásos engedélyével készíttethető.

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author:
Format: dissertation
Language:Hungarian
Published: 1974
Subjects:
Tags: Add Tag
Be the first to tag this record!
LEADER ntm a2200229 c 4500
001 000772012
005 20120611114903.0
008 070310s1974 hu frm 000 0 hun d
040 |a ELTE  |b hun 
041 0 |a hun 
100 1 |a Apagyi Barnabás  |d 1946- 
245 1 3 |a Az α-bomlás elmélete és alkalmazásai  |c [készítette] Apagyi Barnabás 
260 |c 1974 
300 |a 108 fol.  |c 30 cm 
502 |a Egyetemi doktori értekezés, Eötvös Loránd Tudományegyetem (Budapest), 1974 
540 |a A kéziratos disszertációk csak a szerzői jogok maradéktalan tiszteletben tartásával használhatók, másolat kizárólag a szerző vagy jogutódja írásos engedélyével készíttethető. 
598 |a doktori disszertáció 
650 0 4 |a alfa-bomlás  |x atomfizika 
653 |a doktori disszertáció 
850 |a B2 
925 |a Feltöltve