És száját nem nyitotta szóra : Kisregények

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author:
Format: Book
Language:Hungarian
Published: Budapest : Európa, 1980
Subjects:
Tags: Add Tag
Be the first to tag this record!
LEADER nam 22002055c 4500
001 000739547
005 090527093205.0
008 800408s1980 hu hun d
020 |a 963 07 1979 7  |c b. 1670,- Ft 
040 |a GYTF  |b hun 
041 1 |a hun  |h ger 
100 1 |a Böll, Heinrich  |d 1917-1985 
245 1 0 |a És száját nem nyitotta szóra  |b Kisregények  |c Heinrich Böll ; [ford.: Beck Erzsébet et al.] 
260 |a Budapest  |b Európa  |c 1980 
300 |a 763 p.  |c 21 cm 
505 0 0 |t A vonat pontos volt ;  |t És száját nem nyitotta szóra ;  |t Korai évek kenyere ;  |t El a csaptól ;  |t Egy szolgálati út vége ;  |t Katharina Blum elvesztett tisztessége 
598 |a könyv 
650 0 4 |a német irodalom  |x kisregény 
850 |a B2 
925 |a Feltöltve