Az üldöző : Latin-amerikai kisregények

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author:
Format: Book
Language:Hungarian
Published: Budapest : Európa, 1972
Subjects:
Tags: Add Tag
Be the first to tag this record!
LEADER cam 2200133 c 4500
001 000568942
005 20200924113823.0
008 110625s1972 sp 1 1 hun d
040 |a ELTE  |b hun 
041 0 |a hun 
100 1 |a Benyhe János  |d 1926-2010 
245 1 3 |a Az üldöző  |b Latin-amerikai kisregények  |c János Benyhe 
260 |a Budapest  |b Európa  |c 1972 
300 |a 428 p.  |c 21 cm 
598 |a könyv 
650 0 4 |a latin amerikai irodalom  |x antológia 
653 |a TÁMOP 
850 |a B2 
925 |a MOKKA