Archivy Severočeského a Východočeského kraje : 5.,

Saved in:
Bibliographic Details
Format: Book
Language:Czech
Published: 2008
Series:Bibliografie Slovanské knihovny ; 74.
Related Items:Common title: Soupis pramenů k dějinám národů Ruska, Ukrajiny a Běloruska do roku 1945 z archivů České republiky: opac-EUL01-000260382
Tags: Add Tag
Be the first to tag this record!
id opac-EUL01-000536881
institution B2
EUL01
spelling 5., Archivy Severočeského a Východočeského kraje
2008
213 p.
Bibliografie Slovanské knihovny 74.
könyv
Bibliografie Slovanské knihovny EUL10000695138 Y
EUL01
language Czech
format Book
title 5., Archivy Severočeského a Východočeského kraje
spellingShingle 5., Archivy Severočeského a Východočeského kraje
Bibliografie Slovanské knihovny ; 74.
title_sub 5.,
title_short Archivy Severočeského a Východočeského kraje
title_full 5., Archivy Severočeského a Východočeského kraje
title_fullStr 5., Archivy Severočeského a Východočeského kraje
title_full_unstemmed 5., Archivy Severočeského a Východočeského kraje
title_auth Archivy Severočeského a Východočeského kraje
title_sort archivy severoceskeho a vychodoceskeho kraje
series Bibliografie Slovanské knihovny ; 74.
series2 Bibliografie Slovanské knihovny
publishDate 2008
publishDateSort 2008
physical 213 p.
isbn 978-80-7050-548-9
callnumber-raw 251963
callnumber-search 251963
illustrated Not Illustrated
first_indexed 2022-02-14T22:50:38Z
last_indexed 2022-03-11T09:02:33Z
recordtype opac
hierarchy_top_id opac-EUL01-000260382
hierarchy_top_title 773|Soupis pramenů k dějinám národů Ruska, Ukrajiny a Běloruska do roku 1945 z archivů České republiky
_version_ 1726989733964283906
score 13,335085