Historische Untersuchungen zum Domitianbild des Tacitus

Legal Note: A kéziratos disszertációk csak a szerzői jogok maradéktalan tiszteletben tartásával, a szerző írásos engedélyével használhatók.

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author:
Format: dissertation
Language:German
Published: München, 1971
Subjects:
Tags: Add Tag
Be the first to tag this record!
LEADER ctm 2200265 c 4500
001 000528067
005 20220526122128.0
008 100608s1971 gw ger d
035 |a 528067 
040 |a ELTE  |b hun 
041 0 |a ger 
100 1 |a Urban, Ralf  |d 1943- 
245 1 0 |a Historische Untersuchungen zum Domitianbild des Tacitus  |c vorgelegt von Ralf Urban 
260 |a München  |c 1971 
300 |a 137 p.  |c 21 cm 
500 |a Ralf Urban dedikációjával Borzsák Istvánnak 
502 |a Inaugural-Dissertation zur Erlangung des Doktorgrades der Philosophischen Fakultät der Ludwig Maximilians Universität zu München 
540 |a A kéziratos disszertációk csak a szerzői jogok maradéktalan tiszteletben tartásával, a szerző írásos engedélyével használhatók. 
598 |a doktori disszertáció 
600 1 0 |a Tacitus, Publius Cornelius  |d ca. 55-117 
600 1 4 |a Domitianus  |c Római Birodalom  |c császár  |d i.sz. 81-96 
850 |a B2 
949 |b 10011600004332  |k MEDKV  |l B2_116  |s f  |t MEDNK  |x B 23 850 
925 |a MOKKA