Hátrahagyott versek

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author:
Format: Book
Language:Hungarian
Published: 1900
Series:Arany János művei. Új kiadás hat kötetben ; 4.
Tags: Add Tag
Be the first to tag this record!
LEADER cam 2200205 c 4500
001 000496152
005 20200331200603.0
008 091016s1900 hu 000 1 hun d
035 |a 496152 
040 |a ELTE  |b hun 
041 0 |a hun 
100 1 |a Arany János  |d 1817-1882 
245 1 0 |a Hátrahagyott versek 
260 |c 1900 
300 |a 384 p. 
490 1 |a Arany János művei. Új kiadás hat kötetben  |v 4. 
598 |a könyv 
830 0 |a Arany János művei / Franklin 
850 |a B2 
949 |b 10011900066941  |c 2724  |k KOR1  |l B2_119  |s f  |t KON1  |x A-76