Staphylococci and their significance in foods

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author:
Other Authors:
Format: Book
Language:English
Published: Amsterdam [etc.] : Elsevier, 1976
Subjects:
Tags: Add Tag
Be the first to tag this record!
LEADER cam 2200277 c 4500
001 000434587
005 20080430110300.0
008 080430s1976 ne a f 001 0 eng d
020 |a 0-444-41339-1 
035 |a 434587 
040 |a ELTE  |b hun 
041 0 |a eng 
100 1 |a Minor, Theodore E. 
245 1 0 |a Staphylococci and their significance in foods  |c Theodore E. Minor and Elmer H. Marth 
260 |a Amsterdam [etc.]  |b Elsevier  |c 1976 
300 |a XIV, 297 p.  |b ill.  |c 23 cm 
504 |a Bibliogr. a fejezetek végén 
598 |a könyv 
650 0 7 |x Staphylococcus 
650 0 7 |a Staphylococcus  |x fertőzések 
650 0 4 |a élelmiszer-mikrobiológia 
700 1 |a Marth, Elmer H. 
850 |a B2 
949 |b 10023600010256  |c MB 297  |k TBIOKO  |l B2_200  |s f  |t TTKK  |x ULM-2929 (MB)