Wortarten und das Problem der Valenz in der deutschen Gegenwartssprache

Saved in:
Bibliographic Details
Alternate Titles:Časti reči i problema valentnosti v sovremennom nemeckom âzyke (német)
Main Author:
Other Authors:
Format: Book
Language:German
Russian
Published: Leipzig : Bibliographisches Inst., 1978
Subjects:
Tags: Add Tag
Be the first to tag this record!
LEADER cam 2200229 c 4500
001 000419200
005 20110316140630.0
008 080109s1978 gw 000 0 ger d
035 |a 419200 
040 |a ELTE  |b hun 
041 1 |a ger  |h rus 
100 1 |a Stepanova, Mariâ Dmitrievna  |d 1899-1990 
240 1 0 |a Časti reči i problema valentnosti v sovremennom nemeckom âzyke  |l német 
245 1 0 |a Wortarten und das Problem der Valenz in der deutschen Gegenwartssprache  |c M. D. Stepanowa, G. Helbig 
260 |a Leipzig  |b Bibliographisches Inst.  |c 1978 
300 |a 215 p.  |c 22 cm 
598 |a könyv 
650 0 7 |a Deutsch  |x Wortart  |x Valenz (Linguistik) 
650 7 |a szófajtan  |z német 
700 1 |a Helbig, Gerhard  |d 1929-2008 
850 |a B2 
949 |b 10006200028313  |c 29.628/79  |k GERKV  |l B2_62  |s i  |t GERK  |x 3/S-91 
949 |b 10006200028274  |c 43.340/93  |k GERKV  |l B2_62  |s i  |t GERK  |x 3/S-91 
925 |a Feltöltve