A két kongresszus között

Saved in:
Bibliographic Details
Format: Book
Language:Hungarian
Published: Budapest : KSH, 1974
Subjects:
Tags: Add Tag
Be the first to tag this record!
LEADER nam 2200193 c 4500
001 000387278
005 20070617000000.0
008 990616s1974 hu hun d
035 |a TOFK8170 
040 |a ELTE  |b hun 
041 0 |a hun 
080 |a 31(439Budapest)"1971/1974" 
245 0 2 |a A két kongresszus között  |c Központi Statisztikai Hivatal 
260 |a Budapest  |b KSH  |c 1974 
300 |a 77 p.  |c 30 cm 
500 |a A X. és XI. Kongresszus közötti időszak 
598 |a könyv 
650 0 4 |a TÓFK  |a statisztika  |a város  |a fejlődés  |a Budapest 
850 |a B2 
949 |b 71558  |c 71558  |k TOK  |l B2_600  |s f  |t TOK4H  |x K/310 K 44 
925 |a Feltöltve