hotellerie-restauration.com : [méthode de français professionnel de l'hôtellerie et de la restauration]

Mentés helye:
Bibliográfiai részletek
Szerző:
Formátum: könyv
Nyelv:francia
Megjelenés: [Paris] : Clé International, 2006
Sorozat:Point com
Tárgyszavak:
Kapcsolódó mű:Kötete: Guide pédagogique: opac-EUL01-000419763
Kötete: [Livre de l'éleve]: opac-EUL01-000362605
Címkék: Új címke
A tételhez itt fűzhet saját címkét!
LEADER cam 2200241 ca4500
001 000362603
005 20131230213012.0
008 061212m20062007fr 000 0 fre d
035 |a 362603 
040 |a ELTE  |b hun 
041 0 |a fre 
100 1 |a Corbeau, Sophie 
245 1 0 |a hotellerie-restauration.com  |b [méthode de français professionnel de l'hôtellerie et de la restauration]  |c Sophie Corbeau [et al.] 
260 |a [Paris]  |b Clé International  |c 2006-2007 
300 |a 2 db  |c 29 cm 
490 1 |a Point com 
500 |a A 2. kötet mérete eltér. A 2. köt. szerzői Chantal Dubois és Laurent Semichon 
598 |a könyv 
650 0 4 |a francia nyelv  |x szaknyelv 
774 0 |d 2006  |g [1.],  |h 125 p. : ill.  |t [Livre de l'éleve]  |w 000362605  |z 209-033178-x 
774 0 |d 2007  |g [2.],  |h 150 p. ; 24 cm  |t Guide pédagogique  |w 000419763  |z 978-2-09-033179-0 
830 0 |a Point com 
850 |a B2 
925 |a Feltöltve