hotellerie-restauration.com : [méthode de français professionnel de l'hôtellerie et de la restauration]
Mentés helye:
Szerző: | |
---|---|
Formátum: | könyv |
Nyelv: | francia |
Megjelenés: |
[Paris] : Clé International,
2006
|
Sorozat: | Point com |
Tárgyszavak: | |
Kapcsolódó mű: | Kötete: Guide pédagogique:
opac-EUL01-000419763 Kötete: [Livre de l'éleve]: opac-EUL01-000362605 |
Címkék: |
Új címke
A tételhez itt fűzhet saját címkét!
|
LEADER | cam 2200241 ca4500 | ||
---|---|---|---|
001 | 000362603 | ||
005 | 20131230213012.0 | ||
008 | 061212m20062007fr 000 0 fre d | ||
035 | |a 362603 | ||
040 | |a ELTE |b hun | ||
041 | 0 | |a fre | |
100 | 1 | |a Corbeau, Sophie | |
245 | 1 | 0 | |a hotellerie-restauration.com |b [méthode de français professionnel de l'hôtellerie et de la restauration] |c Sophie Corbeau [et al.] |
260 | |a [Paris] |b Clé International |c 2006-2007 | ||
300 | |a 2 db |c 29 cm | ||
490 | 1 | |a Point com | |
500 | |a A 2. kötet mérete eltér. A 2. köt. szerzői Chantal Dubois és Laurent Semichon | ||
598 | |a könyv | ||
650 | 0 | 4 | |a francia nyelv |x szaknyelv |
774 | 0 | |d 2006 |g [1.], |h 125 p. : ill. |t [Livre de l'éleve] |w 000362605 |z 209-033178-x | |
774 | 0 | |d 2007 |g [2.], |h 150 p. ; 24 cm |t Guide pédagogique |w 000419763 |z 978-2-09-033179-0 | |
830 | 0 | |a Point com | |
850 | |a B2 | ||
925 | |a Feltöltve |