Niveau débutant. : [1/2.],

Saved in:
Bibliographic Details
Format: Book
Language:French
Published: 2005
Related Items:Common title: Exercices de vocabulaire en contexte: opac-EUL01-000301613
Tags: Add Tag
Be the first to tag this record!
LEADER cad 2200205 cb4500
001 000323004
005 20051214153400.0
008 051214s2005 fr 000 0 fre d
020 |a 201155392 
035 |a 323004 
040 |a ELTE  |b hun 
041 0 |a fre 
245 0 0 |n [1/2.],  |a Niveau débutant.  |p Corrigés 
260 |c cop. 2005 
300 |a 31 p.  |c 24 cm 
598 |a könyv 
773 0 |d Vanves : Hachette Livre FLE, 2000-2005  |k Mise en pratique  |k Mise en pratique  |t Exercices de vocabulaire en contexte  |a Akyüz, Anne  |w 301613  |h 4 db ; 28 cm 
850 |a B2 
949 |b 10091000004571  |c 12948  |k EFKK  |l B2_910  |s i  |t EFKK1  |x 8.4. 
949 |b 10091000004110  |c 12768  |k EFKK  |l B2_910  |s f  |t EFKNK  |x 8.4 
925 |a Feltöltve