Encyclopédie noms propres : 2.

Saved in:
Bibliographic Details
Format: Book
Language:French
Published: 1990
Related Items:Common title: Dictionnaire juniors Hachette: opac-EUL01-000318850
Tags: Add Tag
Be the first to tag this record!
LEADER cad 2200193 cb4500
001 000318853
005 20051028162500.0
008 051028s1990 fr a 000 0 fre d
020 |a 2010164636 
035 |a 318853 
040 |a ELTE  |b hun 
041 0 |a fre 
245 0 0 |n 2.  |a Encyclopédie noms propres 
260 |c cop. 1990 
300 |a 574 p.  |b ill.  |c 19 cm 
598 |a könyv 
773 0 |d [Paris] : Hachette, 1990-1990  |t Dictionnaire juniors Hachette  |w 318850  |a Bonnevie, Paul  |b Nouvelle éd. tout en couleurs  |h 2 db ; 19 cm 
850 |a B2 
949 |b 10091000003874  |c 9548  |k EFKK  |l B2_910  |s f  |t EFKK1  |x 11 
925 |a Feltöltve