[Livre de l'éleve] : [1.],

Saved in:
Bibliographic Details
Format: Book
Language:French
Published: 2002
Related Items:Common title: Allons au cirque ! :: opac-EUL01-000318808
Tags: Add Tag
Be the first to tag this record!
LEADER cad 2200217 cb4500
001 000318809
005 20051028124400.0
008 051028s2002 gw a 000 0 fre d
020 |a 3125288134 
035 |a 318809 
040 |a ELTE  |b hun 
041 0 |a fre 
245 0 0 |n [1.],  |a [Livre de l'éleve] 
260 |c cop. 2002 
300 |a 64 p.  |b ill. 
598 |a könyv 
773 0 |d Stuttgart : Ernst Klett V., 2002-2003  |t Allons au cirque ! :  |w 318808  |a Beutelspacher, Begona  |h 2 db ; 30 cm 
850 |a B2 
949 |b 10091000003858  |c 12567  |k EFKK  |l B2_910  |s f  |t EFKNK  |x 10.3A41 
949 |b 10091000003857  |c 12568  |k EFKK  |l B2_910  |s f  |t EFKK1  |x 10.3A41 
949 |b 10091000003859  |c 12569  |k EFKK  |l B2_910  |s i  |t EFKK1  |x 10.3A41 
925 |a Feltöltve