[Livre de l'éleve] : [1.],

Saved in:
Bibliographic Details
Format: Book
Language:French
Published: 1991
Related Items:Common title: Les métiers du tourisme :: opac-EUL01-000316344
Tags: Add Tag
Be the first to tag this record!
LEADER cad 2200229 cb4500
001 000316400
005 20051005153500.0
008 051005s1991 fr a 000 0 fre d
020 |a 2010177096 
035 |a 316400 
040 |a ELTE  |b hun 
041 0 |a fre 
245 0 0 |n [1.],  |a [Livre de l'éleve] 
260 |c cop. 1991 
300 |a 223 p.  |b ill.  |c 27 cm 
598 |a könyv 
773 0 |d Vanves : Hachette, 1991-1992  |t Les métiers du tourisme :  |w 316344  |a Chantelauve, Odile  |h 2 db ; 27 cm 
850 |a B2 
949 |b 10091000003686  |c 5718  |k EFKK  |l B2_910  |s f  |t EFKNK  |x 10.4.1 
949 |b 10091000003687  |c 5719  |k EFKK  |l B2_910  |s o  |t EFKK1  |x 10.4.1 
949 |b 10091000003688  |c 5720  |k EFKK  |l B2_910  |s f  |t EFKK1  |x 10.4.1 
949 |b 10091000003689  |c 5721  |k EFKK  |l B2_910  |s i  |t EFKK1  |x 10.4.1 
925 |a Feltöltve