[Livre de l'éleve] : [1.],

Saved in:
Bibliographic Details
Format: Book
Language:French
Published: 1994
Related Items:Common title: Le français a grande vitesse :: opac-EUL01-000315622
Tags: Add Tag
Be the first to tag this record!
LEADER cad 2200241 cb4500
001 000315624
005 20050927155200.0
008 050927s1994 fr a 000 0 fre d
020 |a 2010203224 
035 |a 315624 
040 |a ELTE  |b hun 
041 0 |a fre 
245 0 0 |n [1.],  |a [Livre de l'éleve] 
260 |c cop. 1994 
300 |a 191 p.  |b ill. 
598 |a könyv 
773 0 |d Vanves : Hachette F.L.E., 1994-1996  |t Le français a grande vitesse :  |w 315622  |a Truscott, S.  |h 3 db ; 25 cm 
850 |a B2 
949 |b 1B291000003556  |c 5730  |k EFKK  |l B2_910  |s f  |t EFKK1 
949 |b 10091000003555  |c 5728  |k EFKK  |l B2_910  |s f  |t EFKK1  |x 10.4.3 
949 |b 10091000003554  |c 5729  |k EFKK  |l B2_910  |s f  |t EFKNK  |x 10.4.3 
949 |b 10091000003557  |c 8279  |k EFKK  |l B2_910  |s f  |t EFKK1  |x 10.4.3 
949 |b 10091000003558  |c 8947  |k EFKK  |l B2_910  |s f  |t EFKK1  |x 10.4.3 
925 |a Feltöltve