Corrigés : [2.],

Saved in:
Bibliographic Details
Format: Book
Language:French
Published: 1997
Related Items:Common title: faire des affaires en français :: opac-EUL01-000315493
Tags: Add Tag
Be the first to tag this record!
LEADER cad 2200217 cb4500
001 000315497
005 20050926142400.0
008 050926s1997 fr a 000 0 fre d
020 |a 2011550815 
035 |a 315497 
040 |a ELTE  |b hun 
041 0 |a fre 
245 0 0 |n [2.],  |a Corrigés 
260 |c cop. 1997 
300 |a 47 p.  |b ill. 
598 |a könyv 
773 0 |d Vanves : Hachette, 1997-1997  |k Activités  |k Activités  |t faire des affaires en français :  |w 315493  |a Sanchez-Macagno, Marie-Odile  |h 2 db ; 26 cm 
850 |a B2 
949 |b 10091000003522  |c 9317  |k EFKK  |l B2_910  |s f  |t EFKNK  |x 10.4.3 
949 |b 10091000003523  |c 9319  |k EFKK  |l B2_910  |s i  |t EFKK1  |x 10.4.3 
949 |b 10091000004069  |c 9320  |k EFKK  |l B2_910  |s i  |t EFKK1  |x 10.4.3 
925 |a Feltöltve