[Livre de l'éleve] : [1.],

Saved in:
Bibliographic Details
Format: Book
Language:French
Published: 1987
Related Items:Common title: Le français pour la profession: opac-EUL01-000315389
Tags: Add Tag
Be the first to tag this record!
LEADER cad 2200217 cb4500
001 000315390
005 20050923154800.0
008 050923s1987 fr a 000 0 fre d
020 |a 2038002509 
035 |a 315390 
040 |a ELTE  |b hun 
041 0 |a fre 
245 0 0 |n [1.],  |a [Livre de l'éleve] 
260 |c 1987 
300 |a 197 p.  |b ill. 
598 |a könyv 
773 0 |d Paris : Larousse, 1987-1988  |t Le français pour la profession  |w 315389  |a Damblemont, Armelle  |h 2 db ; 23 cm 
850 |a B2 
949 |b 10091000003497  |c 470  |k EFKK  |l B2_910  |s f  |t EFKNK  |x 10.4.3 
949 |b 10091000003498  |c 471  |k EFKK  |l B2_910  |s f  |t EFKK1  |x 10.4.3 
949 |b 10091000003499  |c 2856  |k EFKK  |l B2_910  |s i  |t EFKK1  |x 10.4.3 
925 |a Feltöltve