[Livre de l'éleve] : [1.],

Saved in:
Bibliographic Details
Format: Book
Language:French
Published: 1990
Related Items:Common title: Français des affaires :: opac-EUL01-000315142
Tags: Add Tag
Be the first to tag this record!
LEADER cad 2200229 cb4500
001 000315156
005 20050921151300.0
008 050921s1990 fr 000 0 fre d
020 |a 2010162641 
035 |a 315156 
040 |a ELTE  |b hun 
041 0 |a fre 
245 0 0 |n [1.],  |a [Livre de l'éleve] 
260 |c cop. 1990 
300 |a 127 p.  |b ill. 
598 |a könyv 
773 0 |d Paris : Hachette, 1990-1990  |k Exerçons-nous  |k Exerçons-nous  |t Français des affaires :  |a Corado, Lydie  |h 2 db ; 25 cm  |w 315142 
850 |a B2 
949 |b 10091000003463  |c 447  |k EFKK  |l B2_910  |s f  |t EFKNK  |x 10.4.3 
949 |b 10091000003464  |c 448  |k EFKK  |l B2_910  |s i  |t EFKK1  |x 10.4.3 
949 |b 10091000003465  |c 449  |k EFKK  |l B2_910  |s i  |t EFKK1  |x 10.4.3 
949 |b 10091000003466  |c 8878  |k EFKK  |l B2_910  |s i  |t EFKK1  |x 10.4.3 
925 |a Feltöltve