[Livre de l'éleve] : [1.],

Saved in:
Bibliographic Details
Format: Book
Language:French
Published: 1990
Related Items:Common title: 350 dictées :: opac-EUL01-000301452
Tags: Add Tag
Be the first to tag this record!
LEADER cad 2200193 cb4500
001 000301453
005 20050713111400.0
008 050713s1990 fr a 000 0 fre d
020 |a 2010153952 
035 |a 301453 
040 |a ELTE  |b hun 
041 0 |a fre 
245 0 0 |n [1.],  |a [Livre de l'éleve] 
260 |c cop. 1990 
300 |a 143 p.  |b ill. 
598 |a könyv 
773 0 |d [Paris] : Hachette Écoles, 1990-1990  |t 350 dictées :  |w 301452  |a Coruble, J.  |h 2 db ; 23 cm 
850 |a B2 
949 |b 10091000002904  |c 4756  |k EFKK  |l B2_910  |s i  |t EFKK1  |x 8.3.2 
925 |a Feltöltve