[Livre de l'éleve] : [1.],

Saved in:
Bibliographic Details
Format: Book
Language:French
Published: 1992
Related Items:Common title: Cours d'orthographe :: opac-EUL01-000301400
Tags: Add Tag
Be the first to tag this record!
LEADER cad 2200193 cb4500
001 000301401
005 20050712121100.0
008 050712s1992 fr 000 0 fre d
020 |a 2010176952 
035 |a 301401 
040 |a ELTE  |b hun 
041 0 |a fre 
245 0 0 |n [1.],  |a [Livre de l'éleve] 
260 |c cop. 1992 
300 |a 224 p. 
598 |a könyv 
773 0 |b Nouvelle éd.  |d [Paris] : Hachette Éducation, 1992-1992  |k Nouvelle collection Bled  |k Nouvelle collection Bled  |t Cours d'orthographe :  |w 301400  |a Bled, Édouard  |h 2 db ; 24 cm 
850 |a B2 
949 |b 10091000002886  |c 4765  |k EFKK  |l B2_910  |s f  |t EFKK1  |x 8.3.1 
925 |a Feltöltve