Niveau débutant. : [1/2.],

Saved in:
Bibliographic Details
Format: Book
Language:French
Published: 2004
Related Items:Common title: Orthographe progressive du français: opac-EUL01-000286545
Tags: Add Tag
Be the first to tag this record!
LEADER cad 2200205 cb4500
001 000286547
005 20051212164100.0
008 050706s2004 fr 000 0 fre d
020 |a 2090338016 
035 |a 286547 
040 |a ELTE  |b hun 
041 0 |a fre 
245 0 0 |n [1/2.],  |a Niveau débutant.  |p Corrigés 
260 |c 2004 
300 |a 32 p.  |b ill. +  |e 1 db CD 
598 |a könyv 
773 0 |d Paris : Clé International, 2002-2004  |k Collection progressive du français  |k Collection progressive du français  |t Orthographe progressive du français  |w 286545  |a Chollet, Isabelle  |h 6 db ; 26 cm 
850 |a B2 
949 |b 10091000002861  |c 12368  |k EFKK  |l B2_910  |s f  |t EFKNK  |x 8.3.1 
949 |b 10091000002862  |c 12369  |k EFKK  |l B2_910  |s f  |t EFKK1  |x 8.3.1 
925 |a Feltöltve