Niveau débutant : [1.],

Saved in:
Bibliographic Details
Other Authors:
Format: Book
Language:French
Published: 1994
Related Items:Common title: Oral/écrit: opac-EUL01-000264115
Tags: Add Tag
Be the first to tag this record!
LEADER cad 2200265 cb4500
001 000264117
005 20070914121200.0
008 050615s1994 fr a 000 0 fre d
020 |a 2090333383 
035 |a 264117 
040 |a ELTE  |b hun 
041 0 |a fre 
245 0 0 |n [1.],  |a Niveau débutant  |c Evelyne Bérard, Christian Lavenne 
260 |c cop. 1994 
300 |a 94 p.  |b ill. 
598 |a könyv 
700 1 |a Bérard, Évelyne 
700 0 |a Lavenne, Christian 
773 0 |d [Paris] : Clé International, 1994-1994  |k Entraînez-vous)  |k Entraînez-vous  |t Oral/écrit  |w 264115  |h 2 db ; 27 cm 
850 |a B2 
949 |b 10091000002436  |c 6092  |k EFKK  |l B2_910  |s f  |t EFKK1  |x 8.2.1 
949 |b 10091000002437  |c 6093  |k EFKK  |l B2_910  |s i  |t EFKK1  |x 8.2.1 
949 |b 10091000002438  |c 6094  |k EFKK  |l B2_910  |s i  |t EFKK1  |x 8.2.1 
949 |b 10091000002435  |c 6095  |k EFKK  |l B2_910  |s f  |t EFKNK  |x 8.2.1 
949 |b 10091000002780  |c 6096  |k EFKK  |l B2_910  |s o  |t EFKK1  |x 8.2.1 
925 |a Feltöltve