Niveau débutant. : [1/2.],

Saved in:
Bibliographic Details
Format: Book
Language:French
Published: 1996
Related Items:Common title: Grammaire 350 exercices :: opac-EUL01-000264937
Tags: Add Tag
Be the first to tag this record!
LEADER cad 2200253 cb4500
001 000262655
005 20060106114200.0
008 050606s1996 fr 000 0 fre d
020 |a 2011550572 
035 |a 262655 
040 |a ELTE  |b hun 
041 0 |a fre 
245 0 0 |n [1/2.],  |a Niveau débutant.  |p Corrigés 
260 |c cop. 1996 
300 |a 63 p. 
598 |a könyv 
773 0 |b Nouvelle éd.  |d Paris : Hachette, 1996-1996  |k Exerçons-nous  |k Exerçons-nous  |t Grammaire 350 exercices :  |w 264937  |a Bady, J.  |h 4 db ; 25 cm 
850 |a B2 
949 |b 10091000002084  |c 8370  |k EFKK  |l B2_910  |s f  |t EFKNK  |x 8.1.2 
949 |b 10091000002614  |c 8371  |k EFKK  |l B2_910  |s i  |t EFKK1  |x 8.1.2 
949 |b 10091000003382  |c 8373  |k EFKK  |l B2_910  |s i  |t EFKK1  |x 8.1.2 
949 |b 10091000002085  |c 9355  |k EFKK  |l B2_910  |s f  |t EFKK1  |x 8.1.2 
949 |b 10091000003666  |c 9356  |k EFKK  |l B2_910  |s i  |t EFKK1  |x 8.1.2 
949 |b 10091000003383  |c 8374  |k EFKK  |l B2_910  |s i  |t EFKK1  |x 8.1.2. 
925 |a Feltöltve