Fichier d'évaluation : 1[/4.],

Saved in:
Bibliographic Details
Format: Book
Language:French
Published: 1996
Related Items:Common title: Panorama de la langue française :: opac-EUL01-000254759
Tags: Add Tag
Be the first to tag this record!
LEADER cad 2200241 cb4500
001 000254776
005 20070723122600.0
008 050406s1996 fr a 000 0 fre d
020 |a 209033715 
035 |a 254776 
040 |a ELTE  |b hun 
041 0 |a fre 
245 0 0 |n 1[/4.],  |a Fichier d'évaluation 
260 |c cop. 1996 
300 |a 95 p.  |b ill.  |c 28 cm +  |e cassette audio 
598 |a könyv 
773 0 |d [Paris] : Clé International, 1996-1999  |t Panorama de la langue française :  |a Girardet, Jacky  |h 15 db ;  |w 254759 
850 |a B2 
949 |b 10091000000533  |c 8007  |k EFKK  |l B2_910  |s f  |t EFKNK  |x 10.1P23 
949 |b 10091000000535  |c 8288  |k EFKK  |l B2_910  |s f  |t EFKK1  |x 10.1P23 
949 |b 10091000000534  |c 8766  |k EFKK  |l B2_910  |s i  |t EFKK1  |x 10.1P23 
949 |b 10091000004604  |c 12982  |k EFKK  |l B2_910  |s i  |t EFKK1  |x 10.1P23 
949 |b 10091000004603  |c 12983  |k EFKK  |l B2_910  |s i  |t EFKK1  |x 10.1P23 
925 |a Feltöltve