[Livre de l'éleve] : 3[/1.],

Saved in:
Bibliographic Details
Other Authors:
Format: Book
Language:French
Published: 1991
Related Items:Common title: Espaces :: opac-EUL01-000253988
Tags: Add Tag
Be the first to tag this record!
LEADER cad 2200241 cb4500
001 000254205
005 20070719141900.0
008 050331s1991 fr a 000 0 fre d
020 |a 2010162846 
035 |a 254205 
040 |a ELTE  |b hun 
041 0 |a fre 
245 0 0 |n 3[/1.],  |a [Livre de l'éleve]  |c Guy Capelle, Noëlle Gidon, Muriel Molinié 
260 |c 1991 
300 |a 223 p.  |b ill.  |c 28 cm 
598 |a könyv 
700 0 |a Molinié, Muriel 
773 0 |d Paris : Hachette F.L.E., 1990-1992  |t Espaces :  |w 253988  |a Capelle, Guy  |h 13 db 
850 |a B2 
949 |b 10091000000366  |c 3628  |k EFKK  |l B2_910  |s f  |t EFKK1  |x 10.1E93 
949 |b 10091000000367  |c 3630  |k EFKK  |l B2_910  |s f  |t EFKK1  |x 10.1E93 
949 |b 10091000000368  |c 3631  |k EFKK  |l B2_910  |s f  |t EFKK1  |x 10.1E93 
949 |b 10091000000365  |c 5137  |k EFKK  |l B2_910  |s f  |t EFKNK  |x 10.1E93 
925 |a Feltöltve