Az MSZP története 1989-2002

Legal Note: A kéziratos szakdolgozatok csak a szerzői jogok maradéktalan tiszteletben tartásával használhatók.

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author:
Format: Thesis
Language:Hungarian
Published: 2002
Subjects:
Tags: Add Tag
Be the first to tag this record!
id opac-EUL01-000218514
institution L_089
EUL01
spelling Barát Anita EUL10000297314 Y
Az MSZP története 1989-2002 [készítette:] Barát Anita
2002
94 fol. 30 cm
Dissz. XXXII. 144/2002/2003
Konzulens Bihari Mihály
ELTE ÁJK Politikatudományi Intézet, 2002
Bibliogr.: p. 91-94
A kéziratos szakdolgozatok csak a szerzői jogok maradéktalan tiszteletben tartásával használhatók.
szakdolgozat
párttörténet MSZP 1989-2002 EUL10000297315 Y
EUL01
language Hungarian
format Thesis
author Barát Anita
spellingShingle Barát Anita
Az MSZP története 1989-2002
párttörténet -- MSZP -- 1989-2002
szakdolgozat
author_facet Barát Anita
author_sort Barát Anita
title Az MSZP története 1989-2002
title_short Az MSZP története 1989-2002
title_full Az MSZP története 1989-2002 [készítette:] Barát Anita
title_fullStr Az MSZP története 1989-2002 [készítette:] Barát Anita
title_full_unstemmed Az MSZP története 1989-2002 [készítette:] Barát Anita
title_auth Az MSZP története 1989-2002
title_sort mszp tortenete 1989 2002
publishDate 2002
publishDateSort 2002
physical 94 fol. ; 30 cm
callnumber-raw DZ 19.478/Raktár
callnumber-search DZ 19.478/Raktár
topic párttörténet -- MSZP -- 1989-2002
szakdolgozat
topic_facet párttörténet -- MSZP -- 1989-2002
szakdolgozat
párttörténet
MSZP
illustrated Not Illustrated
first_indexed 2020-10-17T22:24:15Z
last_indexed 2020-11-23T02:45:34Z
recordtype opac
description Legal_Note:A kéziratos szakdolgozatok csak a szerzői jogok maradéktalan tiszteletben tartásával használhatók.
_version_ 1684113651686965248
score 13,336776
generalnotes Dissz. XXXII. 144/2002/2003
Konzulens Bihari Mihály
ELTE ÁJK Politikatudományi Intézet, 2002
bibliography Bibliogr.: p. 91-94