Az MSZP története 1989-2002

Legal Note: A kéziratos szakdolgozatok csak a szerzői jogok maradéktalan tiszteletben tartásával használhatók.

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author:
Format: Thesis
Language:Hungarian
Published: 2002
Subjects:
Tags: Add Tag
Be the first to tag this record!
LEADER ctm a2200265 c 4500
001 000218514
005 20040421125500.0
008 040421s2002 hu frm 000 0 hun d
035 |a 218514 
040 |a ELTE  |b hun 
041 0 |a hun 
100 1 |a Barát Anita 
245 1 3 |a Az MSZP története 1989-2002  |c [készítette:] Barát Anita 
260 |c 2002 
300 |a 94 fol.  |c 30 cm 
500 |a Dissz. XXXII. 144/2002/2003 
500 |a Konzulens Bihari Mihály 
502 |a ELTE ÁJK Politikatudományi Intézet, 2002 
504 |a Bibliogr.: p. 91-94 
540 |a A kéziratos szakdolgozatok csak a szerzői jogok maradéktalan tiszteletben tartásával használhatók. 
598 |a szakdolgozat 
650 0 7 |a párttörténet  |x MSZP  |y 1989-2002 
653 |a szakdolgozat 
850 |a B2 
949 |b 10008900016865  |c Raktár  |k JDZ  |l B2_89  |s f  |t JN  |x DZ 19.478 
925 |a Feltöltve