Egyes munkavégzésre irányuló szerződések minősítése a társadalombiztosítási jogviszonyok elbírálásánál

Legal Note: A kéziratos szakdolgozatok csak a szerzői jogok maradéktalan tiszteletben tartásával használhatók.

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author:
Format: Thesis
Language:Hungarian
Published: 2002
Subjects:
Tags: Add Tag
Be the first to tag this record!
LEADER ctm a2200265 c 4500
001 000218151
005 20040419100100.0
008 040416s2002 hu frm 000 0 hun d
035 |a 218151 
040 |a ELTE  |b hun 
041 0 |a hun 
100 1 |a Varsányi Éva 
245 1 0 |a Egyes munkavégzésre irányuló szerződések minősítése a társadalombiztosítási jogviszonyok elbírálásánál  |c [készítette:] Varsányi Éva 
260 |c 2002 
300 |a 64 fol.  |c 30 cm 
500 |a Dissz. XXXIII. 314/2001/2002 
500 |a Konzulens Asztalos Gézáné 
502 |a ELTE JTI Társadalombiztosítási Szak, 2002 
504 |a Bibliogr.: 64. p 
540 |a A kéziratos szakdolgozatok csak a szerzői jogok maradéktalan tiszteletben tartásával használhatók. 
598 |a szakdolgozat 
650 0 4 |a munkajogviszony 
653 |a szakdolgozat 
850 |a B2 
949 |b 10008900016853  |c Raktár  |k JDZ  |l B2_89  |s f  |t JN  |x DZ 19.459 
925 |a Feltöltve