Arhipelag GULag : 6. tom 1918-1956 : Opyt hudožestvennogo issledovaniâ : III-IV

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author:
Format: Book
Language:Russian
Published: 1991
Related Items:Common title: Maloe sobranie sočinenij: opac-EUL01-000218137
Tags: Add Tag
Be the first to tag this record!
id opac-EUL01-000218148
institution L_068
EUL01
spelling Solženicyn, Aleksandr Isaevič 1918-2008 880-01 EUL10000076264 Y
Solschenizyn, Alexander 1918-2008 EUL10000076264 N
Szolzsenyicin, Alekszandr 1918-2008 EUL10000076264 N
Szolzsenicün, Alekszandr Iszaevics 1918-2008 EUL10000076264 N
Solzhenitsyn, Alexander 1918-2008 EUL10000076264 N
Солженицын, Александр Исаевич 1918-2008 EUL10000076264 N
6. tom Arhipelag GULag 1918-1956 : Opyt hudožestvennogo issledovaniâ : III-IV Aleksandr Solženicyn 880-02
cop. 1991
426 p. ill., arckép
könyv
100-01 Солженицын, Александр Исаевич
245-02 Архипелаг ГУЛаг 1918―1956: Опыт художественного исследования : III-IV Александр Солженицын
EUL01
language Russian
format Book
author Solženicyn, Aleksandr Isaevič (1918-2008)
spellingShingle Solženicyn, Aleksandr Isaevič (1918-2008)
6. tom Arhipelag GULag : 1918-1956 : Opyt hudožestvennogo issledovaniâ : III-IV
author_facet Solženicyn, Aleksandr Isaevič (1918-2008)
Solschenizyn, Alexander (1918-2008)
Szolzsenyicin, Alekszandr (1918-2008)
Szolzsenicün, Alekszandr Iszaevics (1918-2008)
Solzhenitsyn, Alexander (1918-2008)
Солженицын, Александр Исаевич (1918-2008)
author_variant Solschenizyn, Alexander (1918-2008)
Szolzsenyicin, Alekszandr (1918-2008)
Szolzsenicün, Alekszandr Iszaevics (1918-2008)
Solzhenitsyn, Alexander (1918-2008)
Солженицын, Александр Исаевич (1918-2008)
author_sort Solženicyn, Aleksandr Isaevič 1918-2008
title 6. tom Arhipelag GULag : 1918-1956 : Opyt hudožestvennogo issledovaniâ : III-IV
title_sub 6. tom 1918-1956 : Opyt hudožestvennogo issledovaniâ : III-IV
title_short Arhipelag GULag
title_full 6. tom Arhipelag GULag 1918-1956 : Opyt hudožestvennogo issledovaniâ : III-IV Aleksandr Solženicyn
title_fullStr 6. tom Arhipelag GULag 1918-1956 : Opyt hudožestvennogo issledovaniâ : III-IV Aleksandr Solženicyn
title_full_unstemmed 6. tom Arhipelag GULag 1918-1956 : Opyt hudožestvennogo issledovaniâ : III-IV Aleksandr Solženicyn
title_auth Arhipelag GULag 1918-1956 : Opyt hudožestvennogo issledovaniâ : III-IV
title_sort arhipelag gulag 1918 1956 opyt hudozestvennogo issledovania iii iv
publishDate 1991
publishDateSort 1991
physical 426 p. : ill., arckép
isbn 5-85060-030-2
callnumber-raw L/Sol-012/6
callnumber-search L/Sol-012/6
illustrated Illustrated
first_indexed 2022-05-10T08:50:19Z
last_indexed 2022-05-11T05:58:33Z
recordtype opac
hierarchy_top_id opac-EUL01-000218137
hierarchy_top_title 773|Maloe sobranie sočinenij
_version_ 1732500798117511170
score 13,346155