Arhipelag GULag : 6. tom 1918-1956 : Opyt hudožestvennogo issledovaniâ : III-IV

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author:
Format: Book
Language:Russian
Published: 1991
Related Items:Common title: Maloe sobranie sočinenij: opac-EUL01-000218137
Tags: Add Tag
Be the first to tag this record!
LEADER cad 2200205 cb4500
001 000218148
005 20200609164538.0
008 040416t1991 ru ac f 000 f rusod
020 |a 5-85060-030-2 
035 |a 218148 
040 |a ELTE  |b hun 
041 0 |a rus 
100 1 |a Solženicyn, Aleksandr Isaevič  |d 1918-2008  |6 880-01 
245 1 0 |n 6. tom  |a Arhipelag GULag  |b 1918-1956 : Opyt hudožestvennogo issledovaniâ : III-IV  |c Aleksandr Solženicyn  |6 880-02 
260 |c cop. 1991 
300 |a 426 p.  |b ill., arckép 
598 |a könyv 
880 |6 100-01  |a Солженицын, Александр Исаевич 
880 |6 245-02  |a Архипелаг ГУЛаг  |b 1918―1956: Опыт художественного исследования : III-IV  |c Александр Солженицын 
850 |a B2 
949 |b 10006800006372  |c 7583/1992  |k SLARUS  |l B2_68  |s f  |t SLAK  |x L/Sol-001/6 
949 |b 10006800006373  |c 7801/1992  |k SLARUS  |l B2_68  |s f  |t SLAK  |x L/Sol-012/6 
925 |a MOKKA