A globális felmelegedéssel kapcsolatos jogi szabályozás

Legal Note: A kéziratos szakdolgozatok csak a szerzői jogok maradéktalan tiszteletben tartásával használhatók.

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author:
Format: Thesis
Language:Hungarian
Published: 2001
Subjects:
Tags: Add Tag
Be the first to tag this record!
LEADER ctm a2200289 c 4500
001 000203971
005 20040121125700.0
008 040121s2001 hu frm 000 0 hun d
035 |a 203971 
040 |a ELTE  |b hun 
041 0 |a hun 
100 1 |a Strakosha Rita 
245 1 2 |a A globális felmelegedéssel kapcsolatos jogi szabályozás  |c [készítette:] Strakosha Rita 
260 |c 2001 
300 |a 54, [3] fol.  |c 30 cm 
500 |a Dissz. XXIX. 469/2001/2002 
500 |a Konzulens Bándi Gyula 
501 |a A melléklet az értekezés téziseit tartalmazza. 
502 |a ELTE ÁJK Nemzetközi Jogi Tanszék, 2001 
504 |a Bibliogr.: p. [55-56] 
540 |a A kéziratos szakdolgozatok csak a szerzői jogok maradéktalan tiszteletben tartásával használhatók. 
598 |a szakdolgozat 
650 0 4 |a globális felmelegedés 
650 0 7 |a környezetvédelmi jog  |x globális felmelegedés 
653 |a szakdolgozat 
850 |a B2 
949 |b 10008900016597  |c Raktár  |k JDZ  |l B2_89  |s f  |t JN  |x DZ 19.213 
925 |a Feltöltve