Összegyűjtött novellák : 4/2. köt.

Saved in:
Bibliographic Details
Format: Book
Language:Hungarian
Published: 1967
Related Items:Common title: Tamási Áron válogatott művei: opac-EUL01-000106744
Tags: Add Tag
Be the first to tag this record!
LEADER cad 22002291cb4500
001 000194810
005 20210802175500.0
008 031126s1967 hu g 001 1 hun d
035 |a 194810 
040 |a ELTE  |b hun 
041 0 |a hun 
080 |a 894.511-32-821 
245 1 0 |n 4/2. köt.  |a Összegyűjtött novellák 
260 |c 1967 
300 |a 752, [2] p. 
598 |a könyv 
850 |a B2