Ábel : 1. köt. Ábel a rengetegben ; Ábel az országban ; Ábel Amerikában

Saved in:
Bibliographic Details
Format: Book
Language:Hungarian
Published: 1967
Related Items:Common title: Tamási Áron válogatott művei: opac-EUL01-000106744
Tags: Add Tag
Be the first to tag this record!
LEADER cad 22002051cb4500
001 000194794
005 20210802163923.0
008 031126s1967 hu g 001 f hun d
035 |a 194794 
040 |a ELTE  |b hun 
041 0 |a hun 
080 |a 894.511-311.4 
245 1 0 |n 1. köt.  |a Ábel  |b Ábel a rengetegben ; Ábel az országban ; Ábel Amerikában 
260 |c 1967 
300 |a 715, [3] p. 
598 |a könyv 
850 |a B2