2. köt.

Saved in:
Bibliographic Details
Format: Book
Language:Hungarian
Ancient Greek
Published: 2003
Related Items:Common title: A Princípiumokról: opac-EUL01-000184810
Tags: Add Tag
Be the first to tag this record!
LEADER cad 2200241 cc4500
001 000185000
005 20171129122045.0
008 030818s2003 hu f 000 0 hun d
035 |a 185000 
040 |a ELTE  |b hun 
041 1 |a hun  |h grc 
245 0 0 |a 2. köt. 
260 |c 2003 
300 |a 196 p. 
500 |a Bodor Béla könyvtárából, leltári szám: 265875 
598 |a könyv 
773 0 |d Budapest : Paulus Hungarus : Kairosz, 2003  |t A Princípiumokról  |w 184810  |z 963-9484-43-1  |k Catena. Fordítások  |k Catena.  |s De principiis  |a Ōrigenīs  |h 2 db ; 19 cm 
850 |a B2